DELAVNICE

RAZVIJAJTE SVOJE SPOSOBNOSTI
S STROKOVNIMI DELAVNICAMI 

"The beautiful thing about learning is that no one can take it away from you."

B.B. King

delavnice-pilates-nosečnost

ŽENSKA CIKLIČNOST

Delavnica o cikličnosti bo sestavljena iz dveh delov. V prvem se bomo bomo spoznavale z žensko cikličnostjo na način, kot se morda še nismo. Kaj nam skozi cikel sporoča naša narava? Ženski cikel ponazarja vse letne čase ženske zbrane v enem mesecu. V naravi ima vsak letni čas svojo pomembno nalogo in vsak izmed njih je smiseln. Povsem enako spoštovanje pa bi morale gojiti tudi do letnih časov našega cikla. Poskušale se bomo potopiti v globlji pomen cikla – v cikle življenja in smrti – in kaj nam povedo o naši prvinski ženski naravi. Upam, da se bomo vse (ponovno) zaljubile v našo cikličnost.

V drugem delu pa boste udeleženke prejele konkretna navodila, kako spoznati in spremljati biološke kazalce naše cikličnosti, ki nam lahko pomagajo pri razumevanju celotnega kompleksnega mehanizma, ki se dogaja v naših telesih.
Podrobneje si bomo pogledale, kaj se v telesu dogaja tekom cikla in se dotaknile tudi različnih težav, ki jih v svojih ciklih ženske pogosto opazimo, ter kako se z njimi soočiti. Način, ki vam ga bom predstavila, vam bo kasneje v življenju omogočal hitrejše učenje naravnega načrtovanja družine, če se boste zanj odločile.

Izvajalka:
Agata Hren

Trajanje delavnice:
90 min

Datum:
2024

Cena:
30 EUR