DELAVNICE

RAZVIJAJTE SVOJE SPOSOBNOSTI
S STROKOVNIMI DELAVNICAMI 

"The beautiful thing about learning is that no one can take it away from you."

B.B. King

TEČAJ MASAŽE ZA DOJENČKE IAIM

Na tečaju masaže se mamica in dojenček tekom petih srečanj povežeta in bolje spoznata, vidva z očkom pa se bosta naučila učinkovite tehnike, s katero lahko premagata težave s trebuščkom, izboljšata spanje, sprostita napetosti telesa in s tem podpreta dojenčkov razvoj. 

Kako tečaj poteka?
•Dojenčke masirate mamice (ali očki), jaz kot inštruktorica prijeme pokažem na lutki. Tečaj masaže je namenjen dojenčkom, starim od 0 do 12 mesecev in njihovim mamicam (lahko pridejo tudi očki).

•V prvem delu srečanja se tekom petih srečanj naučite masaže celega telesa dojenčka, masažnih prijemov za bolečine v trebuščku in dodatne igrive prijeme za podporo gibalnemu razvoju dojenčka.

•Drug del srečanja srečanja pa namenimo podporni teoriji (o joku dojenčka in soočanju z njim, znakih, ki jih dojenček pokaže preden začne jokati, o stanjih budnosti in spalnih ciklih dojenčka, pomenu izbire dobrih olj za nego dojenčka, refleksih dojenčka, kako masirati otroka še naprej, ko odrašča itd.) in pogovoru med mamicami na aktualne teme.

•Kaj pa če dojenček spi? Nič hudega, dojenčkove potrebe so vedno na prvem mestu - masažo delamo z otrokom, ne otroku. Prijeme tisto srečanje vadite na lutki, vse pa bomo naslednjič ponovile.

•Če dojenček joka, nič hudega - vam kasneje še enkrat pokažem gibe. Vsak dojenček kdaj joka, zato ne skrbi glede tega. Moj namen je, da se počutiš udobno, sprejeto in sproščeno.

Izvajalka: 
Manca Sever Žumer

Začetek:
19.9.2023 TOR: 10:30
5 srečanj


Cenik:
5 SREČANJ - 135 EUR (27 EUR/ srečanje)

Minimalno število udeležencev je 5.
Trajanje tečaja: 90 min

vadba-po-porodu
delavnice-pilates-nosečnost

ŽENSKA CIKLIČNOST

Delavnica o cikličnosti bo sestavljena iz dveh delov. V prvem se bomo bomo spoznavale z žensko cikličnostjo na način, kot se morda še nismo. Kaj nam skozi cikel sporoča naša narava? Ženski cikel ponazarja vse letne čase ženske zbrane v enem mesecu. V naravi ima vsak letni čas svojo pomembno nalogo in vsak izmed njih je smiseln. Povsem enako spoštovanje pa bi morale gojiti tudi do letnih časov našega cikla. Poskušale se bomo potopiti v globlji pomen cikla – v cikle življenja in smrti – in kaj nam povedo o naši prvinski ženski naravi. Upam, da se bomo vse (ponovno) zaljubile v našo cikličnost.

V drugem delu pa boste udeleženke prejele konkretna navodila, kako spoznati in spremljati biološke kazalce naše cikličnosti, ki nam lahko pomagajo pri razumevanju celotnega kompleksnega mehanizma, ki se dogaja v naših telesih.
Podrobneje si bomo pogledale, kaj se v telesu dogaja tekom cikla in se dotaknile tudi različnih težav, ki jih v svojih ciklih ženske pogosto opazimo, ter kako se z njimi soočiti. Način, ki vam ga bom predstavila, vam bo kasneje v življenju omogočal hitrejše učenje naravnega načrtovanja družine, če se boste zanj odločile.

Izvajalka:
Agata Hren

Trajanje delavnice:
90 min

Datum:
2024

Cena:
30 EUR