Ples

Za dušo in telo.

“When you dance, your purpose is not to get to a certain palce on the floor.
It’s to enjoy each step along the way."

Wayne Dyer

ples_za_zenske

Plesno razvajanje za ženske

Za ženske vseh starosti, ki si želite plesati za sproščanje in zabavo. Vsak mesec plešemo en ples, vrsta plesa in koreografija se prilagodi željam skupine. Plesi, ki jih boste plesale so: bachata, rumba, samba, jive, tango, salsa… Skozi ples boste bolje spoznale delčke sebe, ki so še skriti, če si boste to dovolile. Cilj je, da se razgibate, zabavate, naplešete in enostavno uživate!

Lokacija: OŠ Vižmarje Brod
Termin: sledi

Cena:
1 obisk: 15 EUR
4 obiski (1x tedensko): 45 EUR
*Veljavnost karte je 30 dni od dneva nakupa. Max število udeleženk je 10.

Pričetek: januar 2020

Prijava
plesno-razvajanje-za-zenske

Plesno razvajanje
za ženske

Za ženske vseh starosti, ki si želite plesati za sprostitev in zabavo. Tečaj traja 90 min. V prvem delu (cca 30 min) delamo vaje za razgibavanje in krepitev telesa, v drugem delu (cca 45 min) plešemo, tretji del (cca 15 min) pa je namenjen sproščanju. Vsak mesec plešemo en ples, vrsta plesa in koreografija se prilagodi željam skupine. Plesi, ki jih boste plesale so: bachata, rumba, samba, jive, tango, salsa… Cilj je, da se razgibate, zabavate, naplešete, sprostite in enostavno uživate.
Več informacij dobite ob prijavi.

Lokacija: Spot Studio, Lj - Šentvid

Cena:
1 obisk: 15 EUR
4 obiski (1x tedensko): 45 EUR
*Veljavnost karte je 30 dni od dneva nakupa. Max število udeleženk je 10.

Pričetek: oktober, 2020

družabni-plesi-v-paru

Družabni plesi v paru

S partnerjem poiščita harmoničen način komunikacije skozi ples. Tečaj je namenjen začetnikom kot tudi plesalcem z izkušnjami, ki si želijo skozi individualen pristop izboljšati svojo plesno tehniko in uklajenost v gibanju pri plesu v paru. 
Pudarek na tem, da plesalec pleše s samozavestjo, se nauči prilagoditi korake glasbi in voditi plesalko. Plesalke se naučijo partnerju slediti, zaupati in se prepustiti.
V skupini je do 10 parov.

Lokacija: Spot Studio, Lj - Šentvid

Cena (8 vaj po 60 min): 60 EUR/ osebo

Pričetek: po dogovoru

Prijava
individualne-ure-plesa

Individualne ure plesa

Namenjene posameznikom ali parom, ki se želite posvetiti določenemu plesu, tehniki ali se naučiti koreografijo za posebno priložnost (poroke, maturantski ples,...). Na individualnih urah se lahko posvetim samo vam in vam popolnoma prilagodim uro glede na vaše želje. Primerno tudi za eno osebo.

Lokacija: Spot Studio, Lj-Šentvid

​Cena: 40 EUR (55 min)

Prijava
“Ples je v skupini za žensko veliko več kot plesni koraki. To je čas, ko se druži, smeje, misli zaposli z novimi koraki, spremlja svoje telo in se odziva na ritem. To je čas, ko se zbudi v njej njena ženska.”
Bernarda T.
"K Maji sva z ženo hodila na individualne ure plesa. Topel, strokoven, energijsko pozitiven, odprt pristop, poln znanja, čuječnosti in posluha do plesalca."
Damjan Bašnec
psihiater
"Smo skupina ljubitelskih plesalcev in imamo ples kot sprostitev, druženje, zabavo, utrjevanje plesnih korakov in spoznavanje novih plesnih figur. Zato za našo vaditeljico vedno izberemo Majo, katera združuje vse to in jo vsem plesalcem iskreno priporočam."
Marko Prosen
plesni navdušenec