Ples

Za dušo in telo.

"When you dance, your purpose is not to get to a certain palce on the floor.
It’s to enjoy each step along the way."

Wayne Dyer

Plesno razvajanje za ženske

Za ženske vseh starosti, ki si želite plesati za sproščanje in zabavo. Vsak mesec plešemo en ples, vrsta plesa in koreografija se prilagodi željam skupine. Plesi, ki jih boste plesale so: bachata, rumba, samba, jive, tango, salsa… Skozi ples boste bolje spoznale delčke sebe, ki so še skriti, če si boste to dovolile. Cilj je, da se razgibate, zabavate, naplešete in enostavno uživate!

Lokacija: OŠ Vižmarje Brod
Termin: sledi

Cena:
1 obisk: 15 EUR
4 obiski (1x tedensko): 45 EUR
*Veljavnost karte je 30 dni od dneva nakupa. Max število udeleženk je 10.

Pričetek: januar 2020

Prijava

Plesno razvajanje
za ženske 40+

Skozi tečaj boste bolje spoznale sebe, svoje telo in postale samozavestnejše. Tečaj zajema vaje za ozaveščanje telesa, varne vaje za krepitev globokih mišic trupa in vaje proti bolečinam v križu, vratu. V plesnem delu boste spoznale osnove plesnih korakov različnih plesov, ki jih nadgradimo z vključevanjem gibanja celega telesa, kar predstavlja največji izziv.  Zaključimo s spročanjem. 

Lokacija: Spot Studio, Lj - Šentvid
Termin: sreda 18:30 - 20:00

Cena:
1 obisk: 15 EUR
4 obiski (1x tedensko): 45 EUR
*Veljavnost karte je 30 dni od dneva nakupa. Max število udeleženk je 10.

Pričetek: 4. oktober 2019

Družabni plesi v paru

S partnerjem poiščita harmoničen način komunikacije skozi ples. Tečaj je namenjen začetnikom kot tudi plesalcem z izkušnjami, ki si želijo skozi individualen pristop izboljšati svojo plesno tehniko in uklajenost v gibanju pri plesu v paru. 
Pudarek na tem, da plesalec pleše s samozavestjo, se nauči prilagoditi korake glasbi in voditi plesalko. Plesalke se naučijo partnerju slediti, zaupati in se prepustiti.
V skupini je do 10 parov.

Lokacija: OŠ Vižmarje Brod
Termin: ponedeljek,  19:00 - 20:00

Cena (8 vaj po 60 min): 60 EUR/ osebo

Pričetek: 4. November, 2019 

Prijava

Individualne ure plesa

Namenjene posameznikom ali parom, ki se želite posvetiti določenemu plesu, tehniki ali se naučiti koreografijo za posebno priložnost (poroke, maturantski ples,...). Na individualnih urah se lahko posvetim samo vam in vam popolnoma prilagodim uro glede na vaše želje. Primerno tudi za eno osebo.

Lokacija: Spot Studio, Lj-Šentvid

​Cena: 40 EUR (55 min)

Prijava
“Ples je v skupini za žensko veliko več kot plesni koraki. To je čas, ko se druži, smeje, misli zaposli z novimi koraki, spremlja svoje telo in se odziva na ritem. To je čas, ko se zbudi v njej njena ženska.”
Bernarda T.
"K Maji sva z ženo hodila na individualne ure plesa. Topel, strokoven, energijsko pozitiven, odprt pristop, poln znanja, čuječnosti in posluha do plesalca."
Damjan Bašnec
psihiater
"Smo skupina ljubitelskih plesalcev in imamo ples kot sprostitev, druženje, zabavo, utrjevanje plesnih korakov in spoznavanje novih plesnih figur. Zato za našo vaditeljico vedno izberemo Majo, katera združuje vse to in jo vsem plesalcem iskreno priporočam."
Marko Prosen
plesni navdušenec