PILATES

OHRANJANJE VITALNOSTI
TELESA IN DUHA 

“Decide to remain true to yourself."

Joseph Pilates

pilates-vadba-pilates

PILATES OSNOVNI

Program je namenjen vsem, ki si želite poglobljene razlage osnovnih principov vadbe. Poudarek na korekcijah, počasnem izvajanju vaj, individualni obravnavi in prilagoditev vaj glede na posameznika. Program posamezniku omogoča, da pri sebi odkrije nepravilne vzorce gibanja, jih ozavesti in nadomesti z osnovnimi principi varne vadbe.

Termini:
PON: 18:15
TOR: 18:15
SRE: 18:15
ČET: 18:15


Cenik:
Vpisnina: 18 EUR
Uvajalna ura: 58 EUR


SKUPINSKA VADBA – 1 MESEČNA
1x tedensko – 4 obiski - 60 EUR
2x tedensko – 8 obiskov - 112 EUR

*veljavnost 35 dni od dneva nakupa

SKUPINSKA VADBA – 3 MESEČNA
1x tedensko – 12 obiskov - 168 EUR
2x tedensko – 24 obiskov - 288 EUR

*veljavnost 90 dni od dneva nakupa

Maksimalno število vadečih je 10.
Pred pričetkom skupinske vadbe je obvezna uvajalna ura.
Trajanje vadbe: 55 min.

pilates-dance-ljubljana

PILATES NAPREDNI

Energična vadba je namenjena vsem, ki želite oblikovati svoje telo, ga okrepiti in se prepotiti. Poudarek je na krepitvi rok, nog, trupa in zadnjice, ter povišanju srčnega utripa, kar zagotovi večjo porabo kalorij. Vadba ni primerna za začetnike.

Termini:
PON: 08:15
TOR: 17:00
PET: 08:15


Cenik:
Vpisnina: 18 EUR
Uvajalna ura: 58 EUR


SKUPINSKA VADBA – 1 MESEČNA
1x tedensko – 4 obiski - 60 EUR
2x tedensko – 8 obiskov - 112 EUR

*veljavnost 35 dni od dneva nakupa

SKUPINSKA VADBA – 3 MESEČNA
1x tedensko – 12 obiskov - 168 EUR
2x tedensko – 24 obiskov - 288 EUR

*veljavnost 90 dni od dneva nakupa

Maksimalno število vadečih je 10.
Pred pričetkom skupinske vadbe je obvezna uvajalna ura.
Trajanje vadbe: 55 min.

Individualne-ure-pilatesa

INDIVIDUALNE URE PILATESA

NA REFORMER NAPRAVI

Prilagoditev programa glede na vaše telesne specifike in cilje. Večja zasebnost in več možnosti izbire termina. Vadba poteka na reformer napravi.  Reformer je ena izmed naprav, ki jih je izumil Joseph Pilates za namen rehabilitacije, naprava pa se uporablja tudi za izboljšanje splošne kondicije, moči, koordinacije,… Drsna ploskev, imenovana „carriage“, je na enem koncu pritrjena na vzmeti, ki ustvarjajo upor. Naprava se uporablja za izboljšanje moči, gibljivosti in ravnotežja. Vaje so sestavljene tako, da v različnih položajih, proti uporu premikamo drsno ploskev. Z dodajanjem ali odvzemanjem vzmeti lahko ustvarimo upor ali nestabilnost (ali oboje), da vaje olajšamo ali otežimo, kar je prednost pred vadbo na blazini

Cenik:
Vpisnina: 18 EUR
Uvajalna ura: 58 EUR


INDIVIDUALNA VADBA - 3 MESEČNA
1 obisk – 60 EUR
4 obiski – 232 EUR (58 EUR/ obisk)
8 obiskov – 448 EUR (56 EUR/ obisk)
12 obiskov – 660 EUR (55 EUR/ obisk)

*veljavnost 90 dni od dneva nakupa

SEMI-INDIVIDUALNA VADBA – 1 MESEČNA
1 obisk – 40 EUR/ osebo
1x tedensko – 4 obiski – 148 EUR (37 EUR/ osebo)

2x tedensko – 8 obiskov – 280 EUR (35 EUR/ osebo)
*veljavnost 35 dni od dneva nakupa

SEMI-INDIVIDUALNA VADBA – 3 MESEČNA
1x tedensko – 10 obiskov – 350 EUR (35 EUR/osebo)

2x tedensko – 20 obiskov – 660 EUR (33 EUR/osebo)
*veljavnost 90 dni od dneva nakupa

Pred pričetkom vadbe je obvezna uvajalna ura.
Trajanje vadbe: 55 min

Kaj je pilates?

Pilates je fizična vadba, ki temelji na konceptih korekcije drže, krepitev mišic in kontrole gibanja. Namenjen je za krepitev celotnega telesa, vključno z jedrom, rameni, rokami in nogami, in izboljšanje gibljivosti, ravnotežja in koordinacije.

Vadba Pilatesa temelji na načelih centralne stabilizacije in gibanja iz jedra. Centralna stabilizacija pomeni, da se mišice jedra, vključno z mišicami medeničnega dna in trebušnimi mišicami, krepijo in uporabljajo kot osnovo za vsako gibanje. To omogoča učinkovito kontrolo in usklajenost gibanj, kar pomaga pri preprečevanju poškodb in izboljšanju drže.

Pilates je primeren za vse starosti in ravni fizične pripravljenosti, saj je mogoče prilagoditi njegovo intenzivnost in težavnost. Je učinkovita vadba za krepitev mišic, izboljšanje drže in zdravja hrbtenice, pa tudi za sproščanje napetosti in stresa.

Zakaj Stott Pilates?

STOTT Pilates je različica vadbe Pilatesa, razvita v Kanadi, ki kombinira tradicionalne elemente Pilatesa s sodobnimi pristopi k fizični vadbi. Studio Izberem sebe ima certificirane inštruktorje, ki so usposobljeni Stott inštruktorji.

STOTT Pilates se osredotoča na korekcijo drže, krepitev mišic in kontrolo gibanja. S pomočjo pilatesa se izboljša zdravje hrbtenice in zmanjšuje stres. Inštruktorji studia Izberem sebe so specializirani za vodenje različnih stopenj težavnosti vaj in prilagajanje vadbe za potrebe posameznega vadečega.

STOTT Pilates ima številne prednosti, kot so korekcija drže, krepitev mišic, prilagodljivost, podpora za zdravje hrbtenice in zmanjševanje stresa. Te prednosti so še posebej koristne za tiste, ki želijo izboljšati svojo držo, krepiti svoje mišice, izboljšati zdravje hrbtenice in sprostiti napetost in stres.

 Vadba v našem okolju omogoča vadečemu, da pridobi najboljše rezultate in se počuti varno in podprto med vadbo.

"Pilatesa pri “Izberem sebe” sem se začela udeleževati približno tri mesece nazaj in že po nekaj tednih sem čutila razliko, tako v telesu ko tudi da sem videla lepšo in bolj pravilno držo, ko sem se pogledala v ogledalu. Maja je res profesionalna in zelo dobra v tem kar dela. Kljub temu da je pilates online imam občutek da je z mano v prostoru. Vse vidi in vsaki osebi se resnično posveti glede na njihove želje in potrebe telesa:) Priporočala bi jo komurkoli, ne glede na to ali potrebuje samo osnovno gibanje ali pa tudi kakšno specifično korekcijo telesa. "
Eva Jurenec
Fit & health coach
"K Maji sem pričela hoditi na individualne treninge (korona časi :/), slabe 4 mesece po drugem porodu. Maja me je navdušila s svojo strokovnostjo, predvsem pa s pozitivno energijo in entuziazmom, ki ga ima do svojega dela. Ne le, da po dobrih 3eh mesecih vadb opazim pozitivne spremembe v ogledalu (in na tehtnici ;)), temveč predvsem v odličnem počutju, ko lahko dohajam dva mulca z viškom energije. Treninge z Majo bi priporočila vsem mamicam po porodu, ki se v svoji koži želijo zopet počutiti “jaz”. Vse kar potrebujete je volja, za vse ostalo, tudi za vašega malčka na treningih, pa bo poskrbela Maja. Zagotavljam vam, da se bodo tudi najmlajši na treningih zelo zabavali; veliko vaj namreč lahko delate skupaj z njimi (naravne uteži ;)), hkrati pa jim boste že od malih nogic približale pomembnost gibanja in z njimi preživele kakovosten čas. Saj veste, najboljša šola za življenje, je dober zgled. Tako kot pri otrocih potrebujete ogromno potrpljenja, pa bodite tudi do sebe strpne in si dajte čas, da se zopet spravite v formo. Maja SUPER si!"
Nina Usnik
Direktorica projektov na Pristopu
"Majo definirata njena strokovnost in močna energija 💪⚡🔥. Svoje delo opravlja tako zelo srčno, da vedno poskrbi za zabavo in smeh 🤩. Po vajah sem polna pozitivne energije in s super rezultati z veseljem pridem (tudi, če pred tem iščem izgovore 🙈) na vsako uro, tako da Maja hvala! 💞 Zelo sem vesela, da nam nudiš vse to in včasih se več 🎀
Majine indi ure so pa sploh super, ker s še bolj personalizirano vadbo hitro, hitro napredujem."
Ula Štok 
M. Med. Sc., magistra medicinskih znanosti
"V teh “instant” časih redko spoznamo tako talentirane, motivirane in natančne ljudi kot je Maja. Vesela sem, da pri Maji ne gre za masovni pilates, ampak gre bolj za butičnega, kjer da v ospredje vadečega, njegovo trenutno fizično pripravljenost in pa tudi, kar zelo cenim, njegovo zdravstveno stanje, tj. bolečine, poškodbe ipd. Vadbo vedno prilagodi glede na trenutno znanje in zmožnosti vadečega, kar pomeni, da ti nikoli ni prelahko ali pretežko. Kljub temu, da so ure pilatesa intenzivne, so obenem tudi zelo zabavne, saj velikokrat predebatiramo kakšno aktualno temo in se iz srca nasmejimo. :) Super mi je tudi to, da je Maja pri izvajanju vaj zelo natančna, saj podrobno razloži kako je potrebno izvesti posamezno vajo, katere mišice morajo v tistem trenutku delati in vsakega posebej pri vadbi ustrezno popravi. Prav tako ne pozabi tudi na raztezanje telesa, kar je pri sedečem življenjskem slogu zelo pomembno. Maja je zaradi svoje srčnosti, prijaznosti, odprtosti in zabavnosti res magnet za ljudi. In na koncu ugotoviš, da se “pilates z Majo” kmalu spremeni v “pilates zaradi Maje”. :)"
Anja Jerič
Poslovna analitičarka
“Vrhunsko vodenje vadbe v kombinaciji z odličnim poznavanjem telesa."
Maja Burgar
vodja prodaje